Tämän ohjeen sävelsin ihan itse todettuani kaappien sisällön. Heittelin pataan vähän kaikkea mahdollista purkinpohjaa mitä kaapeista löytyi.

400 g porsaan suikaleita

voita ja öljyä paistamiseen

2 pientä sipulia

1,5 dl kermaa

1/2 suippopaprika

50 g tuorejuustoa, esim. ruohosipuli

50 g pehmeää vuohenjuustoa

paprikamauste, suola, valkopippuri

Paista lihat voi-öljyseoksessa ruskeiksi kolmessa neljässä osassa. Kaada ruskistetut lihat kattilaan. Kuulottele lopuksi viipaloitua sipulia rasvassa ja kaada se lihojen joukkoon. Lisää myös kerma ja purkin huuhdevesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää suikaloitu paprika, tuorejuusto ja vuohenjuusto ja sekoita. Anna kastikkeen kiehua n. 30 min. Mausta.

1331049083_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aika tuhtia tuli. Mutta maukasta. Tämän kanssa kävisi varmasti säilötyt punajuuret hienosti, mutta olivat meillä loppuneet.