Tämän ohjeen sävelsin ihan itse todettuani kaappien sisällön. Heittelin pataan vähän kaikkea mahdollista purkinpohjaa mitä kaapeista löytyi.
400 g porsaan suikaleita
voita ja öljyä paistamiseen
2 pientä sipulia
1,5 dl kermaa
1/2 suippopaprika
50 g tuorejuustoa, esim. ruohosipuli
50 g pehmeää vuohenjuustoa
paprikamauste, suola, valkopippuri
Paista lihat voi-öljyseoksessa ruskeiksi kolmessa neljässä osassa. Kaada ruskistetut lihat kattilaan. Kuulottele lopuksi viipaloitua sipulia rasvassa ja kaada se lihojen joukkoon. Lisää myös kerma ja purkin huuhdevesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää suikaloitu paprika, tuorejuusto ja vuohenjuusto ja sekoita. Anna kastikkeen kiehua n. 30 min. Mausta.
Aika tuhtia tuli. Mutta maukasta. Tämän kanssa kävisi varmasti säilötyt punajuuret hienosti, mutta olivat meillä loppuneet.
Kommentit