Tein taas näitä ihania paahdettuja perunoita. Niille kaveriksi päätyi tällä kertaa aurajuustolla kuorrutettu broileri. Broiskut olivat maustamattomia fileepihvejä, joiden päälle laitoin itselleni auramurua ja miehelle fetamurua. Sitten ne olivat uunissa broiskupakkauksen ohjeen mukaan, hieman pidennettynä kun oli aika paljon tuota juustoa päällä. Samaan aikaan myös perunat olivat uunissa paahtumassa.

Koska kanat ei saanut olla aivan tajuttoman kuumassa, paahdoin perunat tällä kertaa vain 225 asteessa. Lisäksi niitä oli aika paljon suhteessa astian kokoon, eivätkä ne paahtuneet kamalan hyvin. Eivät siis olleet aivan niin herkkuja kuin viimeksi. Ensi kerralla sitten taas enemmän lämpö perunoille ja laakeaan astiaan.

Broiskut sen sijaan oli hyviä molemmat versiot, voisi tehdä uudestaankin. Kivasti tuo juusto pitää kanan mehevänä.