Olen ollut viime aikoina hyvin hyvin HYVIN tuhma bloggaaja :/ Aika ei ole meinannut millään riittää blogin asialliseen hoitoon. Tästäpä syystä minulla on ollut jo jonkin aikaa pari tunnustusta odottelemassa, että saisin järjestettyä niille arvoistansa aikaa ja saisin ne kunnolla blogattua.

Eli: Jo kuukausi parikin (!) sitten sain Sumilta tunnustusta ja pari viikkoa sitten Kustiidalta, joissa aihe näyttäisi olevan jotakuinkin sama, eli kertoa 7 asiaa itsestäni.

1. En ole (ja kiitän onneani tästä) allerginen millekään.

2. Olen kasvanut aikuiseksi siltä osin, että olen alkanut opetella syömään asioita, joita en ennen voinut kuvitella edes maistavani. Suuri osa inhokeistani ovat peräisin teiniajoilta, jolloin en suostunut syömään verta, sisäelimiä yms ällöttävää ;) Mm. mustanmakkaran makuun pääsin joskus vuosi sitten, tällä hetkellä maistelussa on maksa ja tulevaisuudessa keskityn puolukkaan.

3. Luulin pitkään olevani kissaihminen, mutta parin viime vuoden aikana olen ehdottomasti kuitenkin päätynyt olemaan koiraihminen. En usko että elämästä tulisi mitään ilman tuota Juniorinsöpöläistä :)

4. Musiikkimakuni on laaja. Örinämusiikista en välitä, mutta muuten miltei mikä vaan menee, ainakin pieninä annoksina. Eniten jaksan kuunnella tämän hetken listahittejä sekä selkeästi vanhempia kappaleita, 80-90 luvuilta.

5. Haluaisin päästä oopperaan. Jos jollakulla on ylimääräisiä lippuja, niin yhteyttä tännepäin. Rakastan sitä livenä, telkkarissa en niinkään.

6. Pitkäaikaisin harrastukseni on lukeminen. Vuosiin en lukenut mitään muuta kuin hömppäromaaneja, mutta lupasin ja vannoin itselleni, että kun saan opinnäytetyön käsistäni, alan lukemaan oikeita kirjoja. Ja sinä päivänä kun työni palautin, myös aloitin oikean (oikean ja oikean ;)) kirjan lukemisen, mutta en ole vieläkään saanut sitä luettua loppuun. Palautin työni kuitenkin jo ennen joulua :D Mutta hitaasti ja varmasti.

7. Saan joka kevät hirvittävän tatuointikuumeen. Viime keväänä se oli ennenkokemattoman kova ja on ihme, ettei minua jo korista jonkinmoinen kuva. Mutta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä vielä silloin, saa nähdä onko tänä kesänä jo jotakin esiteltävää :) Yhtään en tiedä minne ja minkälaisen haluaisin, mutta olisihan se näin ruoanrakastajana hauskaa jos se ruokaan liittyisi :D Olin aivan myyty sen top Chef-kilpailijan Arton käsivarsitatuoinnista jossa luki SYÖ JUO NAUTI, mutta se on ehkä hivenen liian epänaisellinen minulle ;)

Tällaiset seitsemän faktaa tuli tällä kertaa kerrottua :) Toivottavasti edes jotain uutta... Tätä piti jakaa muillekin, mutta minäpä en tällä kertaa niin tee, sillä kuten jo todettiin, olen ollut kamalan tuhma, enkä ole ihan niin hyvin seuraillut teitä muitakaan kuin olisin halunnut. Joten en osaa päättää.

 

Sitten nyt parin päivää sitten Sumi muisti minua toisellakin tunnustuksella.

Tässäkin pääsin vastailemaan muutamiin kysymyksiin:

1. Milloin aloitit blogisi?

Tammikuussa 2010 pitkällisen ja tarkan harkinnan ja pähkäilyn jälkeen.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Pääasiassa kirjoittelen tänne reseptejä, joista suurin osa on jollain tavoin muunneltu alkuperäisestä itselleni ja ruokakaapilleni sopivammaksi. Myös tuotearviot vievät aika paljon tilaa, sillä tykkään itse lukea niitä muiden blogeista. Minusta on mielenkiintoista löytää uusia tuotteita, mitä en itse välttämättä ole edes huomannut kaupassa. Silloin tällöin tulee kerrottua myös ravintolakäynneistä, reissuista sekä perheen pienimmistä eli Esikoisesta ja Juniorista.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

No sitä pitäisi ehkä kysyä teiltä lukijoilta, miksi tulette tänne käymään ekan kerrankin jälkeen :) Itse en kyllä tiedä. Ehkä syvä rakkauteni ruokaan ja sen jakamiseen välittyy tietokoneen ruudulta.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Olin varmaan jo vuoden pari lueskellut muiden blogeja ja useampaan otteeseen miettinyt oman perustamista. Sitten vain into ylitti kynnyksen ja loin tunnukset. Kertaakaan en ole katunut.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Olisi ihanaa kun olisi yksilöllinen sivupohja. Minusta on kamalaa törmätä samaa sivupohjaa käyttäviin blogeihin. Sitä on niin tottunut katsomaan sitä kuin omaansa, joten järkytys on aina suuri kun sama pohja tuleekin vastaan jossain :) Mutta taidot ei riitä, enkä edes tiedä millaisen pohjan lopultakaan haluaisin. Joten näillä mennään. Muuten en haluaisi muuttaa mitään, sillä jos jotain sellaista olisi, muuttaisin sen kyllä. Olen tyytyväinen.

Lämmin kiitos vielä näistä tunnustuksista! Arvostan niitä todella, erityisesti nyt kun aika ja jaksaminen eivät meinaa riittää. Kevättä kohden mennään, jospa se Neiti Aikakin tästä taas alkaisi antaa myöten :)