Nappasin tänään reissuillani pikapikaa Hesen Jättivalkosipulihampurilaisen. Tykkään valkosipulista. Käytän sitä paljon, ja joskus laitan ihan pelkästään raakana leivän päälle. Mutta lähinnä siis pidän siitä kypsennettynä, ja tuoreena, eli ei eilisissä ruuissa.

Mutta tämä hampurilainen. Maksoi mukaan otettuna 2,70 €, eli ei mielestäni ihan kamalan kallis kokoonsa nähden, mutta ei se silti mikään jätti ollut, korkeintaan suuri. Ensimmäinen puraisu maistui aika lailla siltä, miltä grilliltä tilatut hampurilaiset maistuvat. Tämä johtui lienee siitä, että otan aina valkosipulimajoneesin grillin hampurilaiseeni ja se maistui siltä. Sitten pääsin ihan oikeaan valkosipuliin käsiksi. SItä oli paljon, siis valtavasti. Mikään muu ei maistunut koko hampurilaisessa kuin se valkosipuli. Ja se todellaikin maistui siltä, että se oli raakaa valkosipulia. Vieläkin nikottaa ja suussa maistuu p*ska.

Eli en valitettavasti voi suositella kyseistä hampurilaista, ellei ole sitten todella todella suuri valkosipulin fani. Itse olen aika suuri fani, mutta tätä en kestänyt.