Näitä tein samalla kertaa kuin Cookieseja, kun oli muutama vieras käymässä. Keksin idean ihan viime tinkaan ennen vieraiden tuloa, että täytyy jotain suolaistakin olla tarjottavana, joten kovin ihmeelliisyyksiin ei siinä ajassa sitten enää ehtinyt. Onneksi minulla oli pakastimessa torttutaikinalevyjä muutama ja selkeä mielikuva siitä, että Cebic oli jotain pikkuisia torttutaikinasuolaisia tehnyt tässä ei niin kauan aikaa sitten, joten eikun etsimään. Hetken kaivelun jälkeen löysinkin etsimäni, Tomaatti-fetaminipiiraat. Cebicin versio linkin takaa, tässä omani kaappien sisällön innoittamana.

4 torttutaikinalevyä

1/2 paprikaa pilkottuna ja kuulotettuna öljytilkassa

1 sipuli viipaloituna ja kuulotettuna öljytilkassa

Koskenlaskijajuustoa

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa jokainen taikinalevy neljään yhtäsuureen osaan. Laita puolelle taikinalevyistä sipulia ja puolelle paprikaa ja jotaisen päälle pala juustoa. Paista torttutaikinapakkauksen ohjeen mukaan, kunnes ovat kypsiä.

Tässä kuvaa vain uuniin menossa olevista piiraista, sillä ne hävisivät parempiin suihin ennen kuin muistin edes ajatella koko kuvaamisasiaa. Mutta hyviä tuli ja tosi käteviä, kun ovat niin pieniä. Helppo syödä ja voi maistella eri makuja kun yksi ei ole jo niin iso ettei muuta jaksakaan. Näitä lisää eri makuvaihtoehdoilla, ehdottomasti.