Ostin ekaa kertaa ikinä tuota Myllyn Parhaan Kihara spagettia. Ihastuin ihan täysin.  Samaltahan se maistui kuin perus spagu, mutta on paljon paksumpaa ja tuo kihruus on ihanaa :) Kihara spagetti sai kastikkeeksi tosi pitkästä aikaa perus spagettijauhelihakastikkeen. Sen jälkeen kun myin sieluni bologneselle, en ole tälläaista tehnytkään.

jauhelhaa

sipulia

(voita)

(valkosipulia)

vehnäjauhoja

vettä

suolaa, paprikaa, chiliä, cayannepippuria

Paista jauheliha ruskeaksi. Lisää sipuli ja kuulottele. Lisää jauhot ja sekoita hyvin, ei tarvi ruskistaa, ei kuulu tämän ruoan makumaailmaan. Lisää vesi ja anna saota ja jauhojen kypsyä muutama minuutti. Mausta ja tarjoa pastan kanssa.

Meillä lisäkkeenä oli myös vähän kasviksia, kun ei tuossa muuten niitä ole ollenkaan. Oli kyllä tajuttoman hyvää tuollainen kastike tosi pitkän ajan jälkeen. Ja nuo spagetit... ostan niitä kyllä uudestaankin.