Parvekkeelle on ilmaantunut muutama uusi kasvi, ja vanhat senkun kasvavat ja komistuvat. Yrteistä leikkasin jo ekan sadon talteen pakkaseen. Ruohosipulia en saanut, kun ei se ole kasvanut :/

Tässä on joku kasvi, jonka nimestä ei ole mitään käsitystä. Saa antaa vinkkejä jos joku tunnistaa. Se vaan oli nätti ja aika edullinen, niin lähti sitten mukaan.

Tässä yrtit ennen leikkausta. Salaatit ovat käyneet vähiin, kun on niin kuuma, että ne sirkkalehtivaiheessa tuppaavat kuolettumaan pois :/ jospa vielä loppukesästä saataisiin kuitenkin satoa.

Tässä vasemmalla kaiteelle ilmaantunut toinen uusi kasvi, jonka nimestä ei siitäkään ole tietoa. Sama se ei ole kuin tuo eka, tässä on pienemmät kukat. Nuo oikealla olevat punaiset neilikat kukkivat jossain vaiheessa tosi nätisti mutta näillä helteillä nekään ei oiken jaksa.

Tämä neilikka vielä kukkii näin nätisti. Sen sijaan tästä uudesta tulokkaast ei taas ole mitään käsitystä. Ihan tutun näköinen kasvi, mutta nimi on hukassa. Kukat on ihan pieniä sinivalkoisia.

Amppelimansikka on kyllä ihana.

Mutta se ihan ihanin kasvi on mun rakas ruusupapu.

Joka on nyt alkanut kukkimaan.

Yksi uusi tulokas on vielä minttu, jonka ostin ihan kaupan vihanneshyllyltä. Pitää vaan tarkistaa, että juuret ovat vielä valkoiset eli kunnolla käytössä. Silloin se lähtee vielä kasvamaan ruukussa.