Pikkuvälipalana toimi tänään ananas ja vuohenjuusto. Ananasksen ostin viikko sitten, ja se on siitä lähtien kypsynyt tuossa pöydällä. Ja oli kyllä kypsää ja mehukasta. Sen siis palastelin ja vuohenjuustot pilkoin 1 cm viipaleiksi ja paistoin uunissa 250 asteessa n. 3-5 min, että lähtevät kuplimaan ja saavat väriä. Sitten lämmin juusto ananasten kaveriksi lautaselle ja valmista on.

Ananakselle, ainakin näin kypsälle, olisi voinut olla jokin vahvempikin juusto, kuten sinihomejuusto, mutta sattui nyt olemaan tuo vuohenjuuston loppu tuolla kaapissa, ja hyvää oli senkin kanssa.

Muuten ollaan tänään oltu koulu- ja työpaikkaruokalinjalla, sekä illasta mummon pitodöydissä. Häneltä sainkin tällaisen:

Eli pikkulettupannun. Tarkoitukseni on tehdä siinä blinejä, eikä niinkään pikkulettuja, isoja niiden olla pitää. Mutta tosiaan tällaista on ollut jo pidempään tarkoitus hankkia, ja nyt sen siis sain. Kiitokset vaan mummolaan.