Tein munakkaan lounaaksi kun oli jäänyt keitettyjä perunoita pyörimään jääkaappiin. Pilkoin keitetyt perunat aika isoiksi palasiksi, silppusin yhden punasipulin. Paistelin niitä hetken pannulla. Lisäsin kinkkusuikaleet ja 4 kananmunaa jotka sekoiteltu neljän maitoruokalusikallisen ja aromisuolan ja valkopippurin kanssa. Työntelin kananmunamassaa pannulla reunoilta keskelle että alkaa jähmettyä. Kun muna on ihan lähes kypsää, lisäsin fetakuutiot ja viipaloidun tomaatin.

Munakkaan kanssa oli fetasalaattia lopusta fetasta. Käytin tähän viimeisimmät salaatit parvekkeelta ja kurkkua ei ollut ollenkaan. Eli omalta parvekkeelta lehtisalaattia ja rucolaa, kaupasta tomaattia ja paprikaa ja fetaa. Mausteeksi loraus öljyä ja suolaa ja mustapippuria.

Ihana munakas taas, aavistuksen olenkin jo kyllästynyt niihin ihan perustäytteisiin joita olen aina yleensä käyttänyt, eli tomaatti, maustekurkku yms. Parasta tässä on tuo aavistuksen pehmennyt feta ja vielä viileähköt tomaattiviipaleet.