Ei liene jäänyt kellekään epäselväksi, että tykkään vuohenjuustosta. Ja viime aikoina sitä on kyllä tullut käytettyä aivan liian paljon. Kun kyseessä ei kuitenkaan ole mikään kevyttuote.

Tällä kertaa kuitenkin vuohenjuusto päätyi pizzan päälle. Ja voi veljet kun se olikin hyvää!!!

Eli perus pizzataikina, päälle tomaattimurskaa, jonka keittelin itse tuoreista tomaateista. Ja kylläpä se onkin parempaa kuin kaupan.

Eli kahdelle pizzalle keittelin kolme isohkoa tomaattia. Eli tomaatit palasiksi ja kattilaan ja lisäksi n. 1/2 dl vettä. Kuumennetaan kiehuvaksi. PIenennetään levyä että kiehuu pikkuisen. Maustetaan sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Kansi päälle ja jätetään muhimaan. Olisikon tämä parin tuntia keittynyt. Lopussa voi lisätä vielä pizzamaustetta.

Eli hetken kohonneen pizzapohjan päälle puolet tomaattimurskasta, tuoretta tomaattia ja oliivia viipaleina ja vuohenjuustoa viipaleina. Uuniin 250 asteeseen n. 15 min.

Ja toiseksi pizzaksi, siltä varalta jos isännälle ei vuohenjuusto kelpaisikaan, tein kinkkupizzaa. Siihen loppu tomaattimurska, kinkkusuikaleita, olutmakkaraa paloina, tomaattia ja oliivia viipaleina ja emmentaljuustoa raasteena.

Olutmakkara sopi kinkun kanssa tosi hyvin. Sehän on aika meetvurstimainen, mutta ei kuitenkaan. Että oli kyllä erilainen kuin jos olisi meetvurstia laittanut. Tuota olutmakkaraa saa aika halvalla ainakin Jyväskylän Mestarin herkusta. Sellainen pitkä paketti jossa on 5 pitkään ohutta makkaraa. Tosi hyvää.