Näitä on tehty kaikenlaisia vaikka ja missä blogeissa, joten ohjetta en sen kummemmin ottanut mistään. Eli tein tällaisen täytetyn leivän kun tuo leivän pinta oli päässyt melkoisin kovaksi, joten sen syöminen sinällään oli vähän rankkaa puuhaa. Näin se hieman pehmeni ja oli kivempi syödä, ei mennyt leipä hukkaan.

Eli sörsseliin tuli savukinkkusuikaleita, punasipulia, paprikaa ja oliiveja. Kuulottelin silputtua sipulia öljyssä, lisäsin kinkkusuikaleet sulamaan, kun olivat pakastimesta. Lopuksi sekaan vielä paprikapalat ja annetaan hetki pehmetä. Jätetään jäähtymään ja leikataan leipään viillot, mutta ei ihan pohjaan asti. Sekoitetaan täytteeseen pilkotut oliivit ja tungetaan täytettä leivän voideltuihin väleihin. Sen, mitä ei saa tungettua leivän sisään, kasasin leivän päälle. Päällimmäiseksi juustoraastetta ja sitten 200 asteiseen uuniin, että juusto vähän saa väriä. Sitten syömään.

Aika vaivalloista oli kyllä tunkea tuota täytettä leivän väliin, joten ehkä en näitä kovin usein tule tekemään. Mutta lopputulos oli kyllä ihan maukas.