Kaikki on aina kilvan kehunut Ikea lihapullia. Minä en niitä koskaan ole päässyt maistamaan, ennen kuin nyt, eli sillä edellisellä Helsingin reissulla. Jes! Kaveriksi pulleroisille ostettiin myös Ikean perunamuussiaineet.

Muussi oli siis kypsennettyä perunaa, joka on pistetty myllyn läpi ja pakastettu. Ulkonäkö oli aikalailla juustoraastetta muistuttava. Kuvaa en valitettavasti siitä muistanut ottaa.

Aika perus muussin näköistä siitä lopulta tuli. Tosi kiva keino tehdä kyllä perunamuussia, en ole koskaan ennen nimittäin noita pakastemuusseja testannut. Mutta kiva kun on oikeaa perunaa eikä muuta, niin saa maustaa oman maun mukaan, eikä maistu teolliselta.

Tässä pulleroiset sitten. Ja olihan ne hyviä. Ihan oikeesti. En olisi osannut odottaa mitään sellaista. Vähän aikaa sitten maistoin jotain ihan perus "suomalaisia" pakastelihapullia ja ne oli kyllä aivan kamalan makuisia. Näissä oli jees rakenne ja paljon makua. Kevyitä nämä tuskin on, mutta jos se maku siitä rasvasta tulee, niin antaa tulla sitten vaan, oli sen verran herkkua. Eli nyt sitten Ikea tänne keskiseen suomeenkin, että päästään lihapullakaupoille :D