En ole ikinä ollut mikään mozzarellapalleroiden ystävä, minusta ne eivät ole maistuneet kamalasti miltään ja basilikakin on pahaa, joten enpä ole sitten ostanut ja laittanut sitä. Nyt kuitenkin juustojen ystävänä ajattelin testata taas vuosien jälkeen, mutta ilman sitä basilikanhirvitystä. Mozzarelloista kun ei ollut mitään kokemusta, niin mukaan kaupasta lähti Pirkan Mozzarellapallot, joista en kylläkään huomannut ostaessani, että ovat jotain kevytjuustoa ;)

Mozzarellapallerot pilkoin kypsien minitomaattien sekaan ja vähän valutin vielä öljyä väliin ja rouhaisut suolaa ja mustapippuria. Lisäksi tein toisen salaatin, jossa oli makaronia, kinkkusuikaleita, salaattia, paprikaa, tomaattia, kurkkua ja maustekurkkua, sekä päällä Forte juustolastuja, joita ostin, kun olivat tarjouksessa. Parmesan tyyppinenhän tuo juusto on, mutta minun suuhuni kovin mauton. Ja jo se, että se on valmiiksi lastuina ei herättänyt minussa intohimoja :D

Lisäksi vielä oli Apetitin pakastepizza, jotka myöskin olivat joskus tässä tarjouksessa Citymarketissa. Siihenkin laitoin pari palloa mozzarellaa kun sitä jäi pikku salaatista niin paljon yli. Tällainen viikonloppupläjäys, kun ei mitään jaksaisi tehdä :)

Ihan jees se mozzarellasalaatti oli ilman sitä basilikaa :) Voisin tehdä sitä vielä toistekin. Vielä niitä jäi muutama pallero tuonne kaappiin, että ainakin sen verran teen vielä.