Ruokaherkkuja-blogista nappaistu inspis, joka ei tietystikään ihan sinällään meikäläisen lautaselle päätynyt. Nimittäin ei ollunna kermaviiliä, enkä jaksanut ostaa, joten jäi valkosipulisoossit tekemättä :D Ja enemmän tämä ihan täytetty patonki oli kuin hamppari, joten siitä nimenvaihdos.

1 muhkea oliivipatonki/leipänen/mikälie, niitä saa ainakin Jyväskylässä Mestarin herkusta, mutta mikä tahansa hyvä leipä tietysti käy (sen todistaa Henskis)

muutama siivu kinkkuleikettä

salaatinlehtiä

kurkkua

tomaattia

paprikaa

halloumia

Paista viipaloitu halloum pannulla öljytilkassa kauniin väriseksi. Paahda halkaistua leipää hetki uunissa jos jaksat (en jaksanut). Täytä. Syö.

 

Ja hyvää oli. Olisi ollut varmaan parempaa sen kastikkeen kanssa, mutta ensi kerralla sitten. Ja ei näin massiivisen järkäleen jälkeen jäänyt ainakaan nälkä.

Ekaa kertaa maistoin nyt tuota halloumia, ja pirullisen hyväähän se on. Jospa vielä tänä kesänä ehtisi grillaillakin sitä. Mutta aivan varmasti siitä tuli taas vakituinen jäsen meikäläisen keittiön juustoperheeseen. N.a.m.