Näiden perunoiden idea tuli Jamie Oliverilta. Tuossa joulun alla katsoin telkkarista ihan lyhyen pätkän hänen jotain ohjelmaansa ja siellä tehtiin jotain tämän tyyppistiä. Eli pienet kuorelliset perunat keitetään jotakuinkin kypsiksi. Perunat öljytään ja maustetaan suolalla ja pippurilla ja laitetaan uunivuoassa uuniin n. 225-250 asteeseen kunnes ovat sopivan paahtuneita, eli ehkä n. 20-40 min. Itselläni ei ollut tarpeeksi pieniä perunoita, joten puolitin ne keittämisen jälkeen. Eipä haitannut.

Maku oli kyllä aivan hiton hyvä! Ihan oikeasti, pakko käyttää voimasanaa, mutta nämä ovat ehkä parhaita ikinä syömiäni perunoita. Että ei voi kuin suositella. Suolaa näissä saa minusta olla aika reilusti, jotenkin kuuluu asiaan.

Perunoiden kanssa syötiin broilerinfileleikettä joka paistui uunissa perunoiden kanssa samalla, tosi ehkä puolet lyhyemmässä ajassa ja joiden päällä oli vuohenjuustoa. Kaikki muu kyllä kalpeni noiden täydellisten perunoiden rinnalla. Enää on ongelma löytää niille yhtä täydellinen seuralainen.