Tällaista tuli tällä kertaa tehtyä. Oli tomaatti jäänyt pilaantumaan kaappiin, joten tyrkkäsin sen sitten kanojen päälle jos vaikka pysyisivät kivan mehevinä.

broilerin ohutleikkeitä

tomaattia

provencen maustemixiä

basilikaa

suolaa

mustapippuria

vihreää paprikaa

Hiero mausteet broilereiden pintaan ja laita uunivuokaan. Laita päälle viipaloitua tomaattia ja niiden päälle mustapippuria ja suolaa. Ripottele isoiksi paloiksi pilkottu paprika vuoan reunoille. Mausta suolalla. Paista 225 asteessa 15-20 min kunnes broisku on varmasti kypsää. Tarjoa kasvislisäkkeen kanssa.

Ei nuo ulkomaiden talvitomaatit oikein ole voittaja-ainesta... En oikein välitä... Koko talvi onkin mennyt miniluumutomaatteja popsiessa. Ne on parhaita. Edes suurimman osan aikaa maukkaita. Ihanaa kun kotimaisetkin tomaatit alkaa taas halveta ja saada väriä. Ja sitten kun vielä kevätsipulit tulee kauppoihin! Sitten meillä ei muuta enää syödäkään kuin tomaattia, kevätsipulilla, öljyllä, suolalla ja mustapippurilla :)

Mutta siis ihan jees ruoka. Tomaatille olisi voinut laittaa vielä vaikka juustoraastetta ja paahtaa sitä lopuksi, niin olisi tullut lisää makua.