Ohjeen kehittelin ihan itse omasta pikku päästäni.

400 g jauhelihaa

2 sipulia

tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia

1 ps pakastevihanneksia (Rainbow kukka- ja parsakaali ja porkkaan)

1 fond du chef-nauta

suolaa yms mausteita

Pilko sipulit melko rouheiksi paloiksi ja kuulottele hetki öljyssä. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää tomaattimurska ja fond du chef. Anna kiehua hetki. Lisää pakastekasvikset. Anna kiehua ja maista ja mausta. Tomaattimurskan makuahan sai raikastettua sillä ripuksella sokeria. Tarjoa spagetin kanssa ja parmesaania reilusti päälle.

Huomasin tomaattimurskaa etsiessäni, että se oli päässyt loppumaan... Shock! Onneksi löytyi paseerattua tomaattia kaapista. En kyllä tiedä miksi, kun en sitä mihinkään käytä. No nyt käytin. Tykkään murskasta kun siinä on niitä sattumia. Melko nopsaa perusruokaa.