Tuossa joku päivä takaperin olin vähän maissa. Työt loppuivat, ja oli taas aika siirtyä opinnäytetyön pariin. Siitä tuli sellainen pieni kulttuurisokki, joka oireili niin, ettei jaksanut oikein mikään kiinnostaa. Onneksi tuo vaihe ei kestänyt pitkään, ja olo on jo ihan pirteä. Ja uusia ideoita oikein vilistää mielessä. Kun vain ehtisi kaiken toteuttaa.

Nami-hiiri lupasi silloin lähetellä minulle mielenpiristystä :) ja tänään postiluukusta kolahti tämä:

Aavistuksen postissa kärsinyt paketti... Hyökkäsin heti luukulle kun kuulin kolahduksen, ja saatuani pakkauksen käsiini, aavistelin että jonkin sortin kirjahan siellä on. "Apua! Minkähän kielisiä kirjoja Sveitsissä myydäänkään!?!" ;)

Saksankielisiä :) vaan eipä hätää, vankka lukiosaksa (jätin viimeisen kurssin kesken o_O) ja koulun mahtavaakin mahtavampi nettisanakirja apunani taatusti kykenen ymmärtämään ohjeita tarpeeksi, jotta herkkuja alkaa syntyä.

Ja katsokaa, siinä on rusettikin! Minulla ei ole koskaan ollut missään kirjassa rusettia :) se on ihana. Niin ylellinen.

Nyt saksantaito testiin: kirjan nimi on Suklaa - Vastustamattomia resepti-ideoita askel askeleelta neuvottuna :) Menikö oikein?

Kiitos ihana nami-hiiri, suloinen suklaakirja kertakaikkiaan.

Nyt on pakko lähteä selailemaan tätä :b