Lauantaipussi on varmaan kaikille lapsuudesta tuttu. Meillä se ainakin oli pienenä ihan se vakio karkkipussi, minkä karkkipäivänä sai/tahtoi. Nykyään siitäkin on tehty pienempi pussi Lauantai Junior. Pussin sisältö tosin on täysin erilainen kuin oikean lauantaipussin, mutta hyvä kuitenkin. Sisällä oli jotain eläinhahmokarkkeja, jotka muistuttivat aika paljon maultaan minusta niitä irtokarkkihyllyn punaisia apinakarkkeja.

Myös melko uusi tuote, Geisha Dreamy Caramel oli maistelussa. Tykkäsin siitä enemmän kuin normigeishasta. Täysin erilainen kuin vaaleanpunainen sisarensa, joka onkin viime vuosina jotekin menettänyt hohtoaan minun suussani. Suosittelen kokeilemaan.

Suolaistakin tähän väliin. Päivänsäde Herkkuoliivit. Näitä saa ainakin Siwasta. Ovat todella hyviä, vaikka niissä ei olekaan paprikaa sisällä, joka minulle on aika ehdoton vihreissä oliiveissa. Nämä ovat hieman isompia kuin monet muut, ja rakenteeltaan napakoita, mutta kuitenkin pehmeitä. Tosi herkullisia.

Lidlissä oli jotkin amerikkaviikot ollut, ja sen satoa nappasin mukaani pakastealtaasta. Pehmistä suklaakastikkeella. Pakkaus oli hauska kolmion mallinen, ja siinä oli 3 jäätelöä.

Jäätelöt oli yksittäispakattu muovisiin kannellisiin purkkeihin.

Jädet olivat säilyneet pakkauksessa ihan nätisti. Rakenne oli hyvin pehmeä. Maku ei ollut kovinkaan kummoinen, mutta ihan kotipehmikseksi ok. Hauska jäätelöidea.

Toinen Lidlin löytö olivat nämä Crispy Bitesit. Toinen hapankerma ja habanero ja toinen hunaja ja sinappi. Hunajasinappia olen jo maistanut, ja ensin tuntui että hui kamala mitä laitoinkaan suuhuni. Mutta ne ovat oikeasti tosi hyviä. Ensijärkytyksen jälkeen ne maistuivat todella herkulta.