..tai mitäs ribsejä ne nämä nyt olikaan. Eli maustamattomia ostin jo jokin aika sitten, ja pakastimeen päätyivät. Nyt tuli mieleen ne sieltä kaivaa. Olisin halunnut grillata nämä, mutta siitä on niin kovin paljon vaivaa täällä kaupungissa kun ei ole omaa grilliä. Eli uunissa laittelin sitten.

Netistä jostain luin, että nämä kannattaa keittää ensin, etteivät pala pinnalta ja jää raa'aksi sisältä. Vähän sitten soveltelin eri ohjeita ja tein omanlaisella tyylillä. Eli n. 2 l vettä kattilaan, huuhdellaan lihat kylmällä vedellä ja laitetaan myös kattilaan. Pistetään levy päälle, vesi kuumenemaan, kunnes kiehuu. Kuoritaan vaahto pois. Lisätään liemikuutioita, jotta saadaan laiha liemi. Lisätään muutama mustapippuri. Keitellään 1-2 h kunnes liha irtoilee luista.

Annetaan lihojen jäähtyä hieman. Voidellaan ne bbq-kastikkeella ja paistetaan 225 asteessa kummaltakin puolelta rapeiksi. Kannattaa syödä heti, on silloin ehdottomasti parasta.

Nuo on kyllä kauniita. Ja tosi hyviä lämpiminä.