Tämä on tainnut ihan unohtua postaamatta... Tein tätä siis jo... Joskus aika kauan sitten, mutta jotenkin en vain ole muistanut. Eli ohje on ihan taas omasta päästä.

500 g possun palapaistia

2 pientä sipulia

2 golden omenaa

0,33 l olutta

0,33 l vettä/kasvislientä yms

öljyä paistamiseen

2 isoa rkl venhäj. suurustamiseen

1 laakerinlehti

4 rkl sinappia (makeaa)

3 tl hunajaa

6 rkl sitruunamehua

1-2 tl suolaa

hieman valkopippuria

ohrasuurimoita

Paista lihoihin ruskea pinta öljyssä padassa. Lisää sipulit ja kuulottele. Lisää kuoritut ja pilkotut omenat sekä nesteet. Lisää laakerinlehti ja suolaa ja anna kiehua kunnes omenat menee muhjuksi. Ehkä 30-45 min. Mausta ja lisää ohrasuurimot ja keitä ohjeen mukaan n. 20 min. Tarkista maku.

Taas ruoan ulkonäkö ei ole kaksinen mutta maku oli aika jännä. Ei se paha ollut, vaan hieman hassu ehkä. Siihen piti vähän totutella.