Jaahas... Enpä ole näistä sitten vielä muistanutkaan mainita, vaikka lupasin :) Eli Gagankeikan yhteydessä ehdin juosta Fredrikinkadun miltei päästäpäähän ja päämääränähän oli tietysti Chez Marius. Siellähän oli kaikkea AIVAN IHANAA, mutta kun tuo taloudellinen tilanne ei aiheuta varsinaisia hurraahuutoja, jäi ostoksista pois vaikka ja mitä kivaa. Jotain pientä ja vähän isompaakin tarttui kuitenkin mukaan.

Ostin setin tällaisia lehtimuotteja. Saa nähdä mihin niitä käytän, mutta eivät olleet kamalan kalliita (jotain 2 e) ja mielessäni olen nähnyt vaikka millaisia ihania koristeltuja piirakoita ja pullia yms :)

Muottien lisäksi ostin tällaisen muottiripsuttimen. Mikähän ihme tämän nimi on :D kuitenkin siis kaakaojauhoa tai tomusokeria on kiva ripsutella tuon läpi tähtikuvioon vaikka pullien päälle. Ehkä käytän tätä joskus ;) Hintaa oli 0,50 e, ja malleja useita erilaisia.

Sitten se tähtituote, jota varsinaisesti olen himoinnut ties kuinka kauan ja nyt sen vihdoin ostin: pizzakivi.

Hintaa kivellä on normaalisti tuolla vajaa 40 e, mutta nyt tarjouksessa 29 e :) jee! En sitten kyennyt vastustamaan, vaikka tuo painaakin jotain 3 kg ja jouduin raahaamaan sitä pitkin kaupunkia ja pelkäämään että halkaisen sen heti kättelyssä.

Mukana tuli pizzalapio, toivottavasti on toimiva ja opin sitä käyttämään. Testikäyttöä en ole vieläkään tehnyt, mutta kyllä joskus lähiaikoina on aivan pakko. Kerron sitten, kannattiko.