Meikäläinen kun ei koskaan voita mitään, niin yllätys olikin suuri tuossa joku aika sitten, kun yllättäen voitinkin Sumin sörsseleiden arvonnassa :) Ihana paketti saapui jo joskus viikko sitten, mutta avauspuuhiin pääsin vasta paaaljon myöhemmin. Tässä siis paketin sisältö:

Iki-ihana Herra Hakkarainen-silikonikakkuvuoka ja silikoninen vispilä, keittiöpyyhkeitä, Marianne-crushia ja Kalevin kirsikkasuklaata. Sekä ihan meikäläisen lempivärinen kortti. Herra Hakkarainen ja vispilä houkuttaisi leipomaan jotain, mutta mua huolestuttaa että saattaisin joutua syömään sen ainakin puoliksi ihan itse :D ja siitä ei hyvää seuraa... Mutta joku suklaakakku se saattaisi olla...

Pyyhkeitä oli kahdenlaisia, raidallisia ja sekä yksivärisiä, missä lukee suola ja pippuri suomeksi ja kai ranskaksi. Pyyhe ei ole ihan noin tumma kuin allaolevassa kuvassa, vaan tummensin sitä, että tekstit erottuisivat.

Marianne-crushit saattavat päätyä allekirjoittaneen vatsaan joko sinällään (!?!) tai mahdollisesti Herra Hakkaraisen suosiollisella avustuksella :) Kirsikkasuklaalle kävi niin, että maistoin sitä, (en ole koskaan ennen maistanut) ja se oli tosi hyvää. Sitten Isäntä löysi avatun pakkauksen ja loppu on lähes historiaa. Onneksi Isäntä on niin hyvin koulutettu ;) että jätti sitten minullekin vielä viimeisen rivin suklaata.

Suuri kiitos vielä Sumille :) kukaan ei olisi voinut olla iloisemmin yllättynyt kuin minä :D