Testasin tuossa Hesen Kipparihampurilaisen. Kuvaa ei ole, koska kamera unohtui kotiin, mutta eipä se kovin kummoisen näköinen ilmestys ollutkaan. Kipparijuusto on hyvää, mä vaan syön itseni siitä aika helposi ulos. Eli jos paketillisen ostan, en sitä loppua enää jaksaisi syödä. Mutta tykkään siis savujuustosta, joten odotukset oli korkealla.

Valitettavasti ensimmäinen makuelämys tästä hampurilaisesta oli se, että maku oli tosi tunkkainen. Olisi tarvinnut jotain piristettä, esim. kasviksia. Hampparin lopussa totesin, että olihan siellä maustekurkkua yksi siivu koko hampurilaisessa. Eli jos sitä olisi ollut koko hampurilaisessa, maku olisi ollut paljon tasapainoisempi, jopa mahdollisesti erinomainen. Nyt jäi vain mieleen se tunkkaisuus, kun sitä kurkkua oli vain niin vähän.

Kotona tehtyynkin hamppariin voisi olla kiva idea heittää vähän valmiiksi siivutettua kipparia kyytiin. Siinä olisi varmasti sitten jo sitä maustekurkkuakin juuri sen verran kuin on sopivaa.

Mielestäni tämä saattoi olla onnistuneipia kausihampurilaisia, vai mitä ne nyt onkaan nimeltään, siis siinä tapauksessa että ne kurkut ovat siellä missä pitääkin. Yleensä kausituotteet on olleet enemmän tai vähemmän epäonnistuneita, siltä osin kuin minä niitä olen maistellut.

Voisin periaatteessa testata vielä uudemmankin kerran.