En ole vieläkään luovuttanut tämän karppipizzapohjan suhteen. Tykkään siitä kun tästä ei tule pahaa oloa niinkuin normipizzapohjasta, mutta jotenkin rakenne tökkii vielä. Ja tällä kertaa makukin ihan tosissaan kun kävin Lidlissä eikä siellä ollut kuin Valion rahkaa. Se ei valitettavasti ole lempirahkojani missään, vaan on liian hapanta :/ Ehrmann on parasta, pehmeän makuista. No, piti siis käyttää Valion rahkaa ja se puski todella vahvasti läpi tuolta muiden makujen alta. Eli ei hyvä.

Päällä oli tällä kertaa jauhelihasipulitomaattimurskakastike, tuoretta tomaattia, juustoa ja mozzarellaa kun sitä sattui olemaan kaapissa.

Ihanaa oli syödä pitkästä aikaa jauhelihapizzaa. Ja minä kun en sitä voinut aikoinani sietää ja nyt se on suosikkini nimenomaan kotona tehdyissä pizzoissa. Ravintolassa en koskisi pitkällä tikullakaan jauhelihapizzaan :) Tämä on kyllä loistavan nopea pizza, kun pohjan aineet vaan sekoitetaan ja levitellään pellille. Sitten pikkuinen paisto esim. sillä aikaa kun pilkkoo päälliset. Ne sitten kyytiin ja hetkeksi taas uuniin. Ja valmista.