Sunnuntaina sylkäisin suoraan Porvoon junasta autoon matkalle Viitasaarelle, jossa esiintyivät kesän ainoalla keikallaan täällä päin Suomea Semmarit. Olen käynyt keikoilla vuodesta 2004, joten yhteistä taivalta on tämän mieskuoromusiikin ihmeen kanssa tullut jo aika monta. Eikä poijjaat pettäneet tälläkään kertaa. Jos joskus tulee mahdollisuus, niin kannattaa tsekata. Tässä vaikka maistiaisia, oma tämänhetkinen lempparini Kära.

Ruokaakin piti saada pitkän (1,5 h) kotimatkan tueksi, joten paikallisen pizzerian pakeille. Firat sijaistee ihan Viitasaaren keskustassa. Pizzat olivat todella herkullisia, mehukkaita, ja ihanat paksut muhkeat reunat. Sensijaan palvelussa oli taas hieman jotain vinossa. Kauheaa sohlaamista, eikä rahastamisesta tai lättyjen pakkaamisesta meinannut tulla mitään. Mutta lopulta ihanaiset olivat matkassa ja pikapiknik rantaan saattoi alkaa. Kuvaa on vain omavalitsemastani pizzastani, sillä toinen hävisi parempiin suihin ennen kuin huomasinkaan.

Tässä pizzassa oli siis kanaa, sipulia, paprikaa ja tuoretomaattia. Naminami. Toisessa pizza oli sitten perinteisempi kinkku, ananas, aurajuusto.