Mistähän tämän ohjeen keksinkään. Teki mieli kai vain wokata (no ei se kyllä wokkaamista ollut kun veden kanssa läträsin mutta kuiteskin ;)) jotain ja näin siinä sitten kävi.

200 g jauhelihaa

sipuli silputtuna

valkokaalia suikaloituna

metsäsieniä (minulla suppilovahveroita)

porkkanaa kuorittuna ja suikaloituna

paprikaa (punaista ja keltaista) suikaloituna

parsakaalia kukintoina

Mausteiksi fond du chef härkä, soijakastike, makea chilikastike, cayannepippuri, paprika

Ruskista jauheliha korkeareunaisessa paistinpannussa. Lisää sipuli ja kuullota läpikuultaviksi. Lisää kaali ja porkkana sekä vähän vettä. Anna hautua kannen alla n. 20 min. Kokeile kypsyttä, jos on suht kypsiä jo, lisää paloitellut sienet sekä paprikat ja parsakaali. Anna kypsyä kannen alla. Keitä sillä aikaa nuudeleita. Nuudelit ovat enemmänkin lisäke, eli niitä ei aivan kamalasti tarvitse olla. Mausta wokki ja tarjoa heti nuudelien kypsyttyä.

On ne nuudelitkin jossain tuolla :) Oli kyllä tosi hyvää, mutta osoittautui meikäläisen taidoille liian haastavaksi syödä puikoilla :) piti lopulta turvautua lusikkaan kun olivat niin liukkaita pirulaisia :D