Kesäruokaa! Eli tarkoittaen sitä että on paljon kasviksia :D

Eli olin taas kotona yksistäni ja teki kuumana kesäpäivänä mieli jotain kevyehköä. Jääkaapissa komeili pari suippopaprikaa ja yksi vihreä normaalipaprika, joista sitten tekaisin täytettyjä paprikoita.

2 suippopaprikaa (ehkä normaalit paprikat oli käsympiä, kun ei näissä perhanoissa oikein meinannut pysyä nuo täytteet :))

1 vihreä paprika

punasipulia

broilerin suikaleita

öljyä paistamiseen

halloumia

mausteita, esim. suola, mustapippuri

Halkaise paprikat pitkittäin ja puhdista. Paista broiskusuikaleet öljyssä kauniin värisiksi, lisää sipuli ja kuulotte hetki. Lisää myös siivottu ja pilkottu vihreä paprika ja mausteita. Kypsennä vielä muutama minuutti. Laita suippopaprikat uunivuokaan ja mätä täytettä päälle niin paljon kuin mahtuu. Lado päälle viipaloitua halloumjuustoa. Paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min. Syö loput täytteestä pelkiltään ruoanodotteluruokana.

Eihän niistä kyllä kauniita tullut, mutta erittäin hyviä joka tapauksessa. Tämä meni kyllä listallani ykköseksi täytettyjen paprikoiden saralla... En niistä riisisistä ole ikinä ihan hirveästi välittänyt, ne pastaversiot oli ihan jees, mutta kyllä tämä oli ihana. Kevyt ja herkullinen.

Tuohon voisi tuon halloumin lisäksi tai sijasta laittaa jotain muutakin juustoa. Olisi kauniimman näköinen ja saattaisi pysyä koossakin vähän paremmin.