Eilen haettiin Rossosta ruokaa. Mamma Rosson lihapullapastaa. Listan mukaan siinä on täysjyväspagettia parmesaanilla maustetussa tomaattikastikkeessa ja perinteisiä Mamma Rosson lihapullia maustettuna salviakastikkeella.

Tosiaan noutoruoasta oli kyse tällä kertaa, mutta oli se astia silti hienoinen yllätys. Nimittäin ruoka oli jotakuinkin sellaisessa pahvisessa leivoslaatikossa. Ihmettelen vain, että jos laatikko on yhtään huolimattomasti kasattu, ja ruoka on yhtään juoksevampaa, niin kuinka ihmeessä se ruoka pysyy siellä laatikossa sisällä.

Laatikon lisäksi ruoan ulkonäkökin oli hienoinen pettymys. Ymmärrän kyllä, että se pakattiin laatikkoon ja kuljetettiin eri paikkaan, jolloin ruoka saattaa heilahdella astiassa. Mutta olisi sitä ehkä vähän voinut laitella jotenkin nätimmin. Ja ehkä erilainen rasiakin auttaisi asiaa. Nyt siis rasian pohjalla näytti olevan seitsemän makaronia ristissä tomaatti kastikkeessa ja kolme lihapullaa. Eli rasia oli aivan liian iso, verrattuna ruoan määrään.

Oli sitä syötävää siinä kuitenkin ihan riittävästi, mutta lihapullia oli tosiaankin vain kolme kappaletta. Olivat ne kyllä minun mittapuuni mukaan hieman isompia kuin tavalliset pullat.

Silloin tällöin olen melko epävarma omasta kokkaustaidostani, mutta tuon ruoan yhteydessä tuli selkeästi sellainen olo, että minä tekisin tämän paljon paremmin. Eli ruoka oli todella teollisen makuista, eikä muutoin juuri maistunut miltään. Ja mikä parmesaani!? Sitä ei kyllä maistanut yhtään.

Lihapullat olivat myös melko mauttomia, ja omituista tinttiä. Mikä lienee syynä. Niiden värikin oli melko epähoukuttelevan harmaan.

Mutta en siis halua dissata tuota ruokaa ihan kokonaan. Kyllä sillä nälkä lähti, eikä tarvinnut itse laittaa. Hintakaan ei ollut päätähuimaava (tai no riippuu siitä mikä huimaa), mutta noudetuista aterioista sai -15 % hinnasta. Eli tuolle jäi hintaa jotain reilu 9 €. Eli jos sattuu Rosso olemaan lähettyvillä, niin kannattaa kilauttaa ja tilata ja hetken päästä hakea, jos siis tuntuu siltä että tarttis saada jotain nopsaan.