Tämän tein silloin kun työt loppui. Töihin vein toisen isomman, tämä oli meille kotiin herkuteltavaksi. Just sopiva annos kahdelle. Eli tässä on neljä palaa paahtista, joista reunat pois. Asetellaan leivinpaperille 2 x 2 tiiviisti. Kostustus maidolla. Päälle täyte jossa minulla ruohosipulituorejuustoa, kinkkua, paprikaa ja kurkkua raasteena ja hieman majoneesia. Sitten rullataan ja kääritään huolella tiukalle rullalle leivinpaperin ja kelmun avulla. Annetaan olla jääkaapissa seur päivään ja sitten koristellaan tuorejuustolla ja muilla emmeillä.

Minusta paras täyte voileipäkakussa on kinkku. Se on niin hyvää. Ja ne maksamakkarat kannattaa sitten unohtaa ihan täysin. Yöks!

Kaverina voikkarilla oli kotona ruokaisa salaatti: makaronia, kinkkusuikaleita, salaattia, tomaattia, kurkkua, Apetit fetasnacksia jossa valkosipulia ja oliiveja.

Töistä sain sitten jäähyväislahjuksia :)

Senta punaviinilasit, valkoviiniä ja ihanan kirjan Opas viinin ja ruoan liittoon. Ja korttikin oli upea ja siellä ihana runo sisällä. Kiitos kaikille yhteistystä. Oli kivaa :)