Näitä tein jo kerran tuossa alkukuusta, (katiskatar.vuodatus.net/blog/2318807/ei-niin-italialaiset-leipatikut/). Silloin käytin juustona emmentalia, ja nyt sitten Formaggio da Pasta, juustojauhetta. Eli tuo on kai semmoista, että on tarkoitus laittaa sitä pastan päälle. Kai se jotain parmesan-tyyppistä juustoa on, maku ei ainakaan risotossa ollut kovin kaksinen. Mutta tällaisissa leipätikuissa ei ole niin väliä sillä, minkä laista juustoa niihin laittaa.

Tällä kertaa tein kaksinkertaisen annoksen, koska olen niin ahne niiden perään... puhumattakaan sitten tuosta paremmasta puolikkaasta, joka myöskin söisi niitä varmaan ihan niin paljon kun jaksaisi eteen kantaa :D

Leipätikkujen kanssa syötiin Hedelmäsalaattia, johon tuli appelsiinia, omenaa, banaania, kiiviä ja passionhedelmää. Oli niin ihanaa.