Tämä olisi voinut olla hyvää ;) mutta oli uunissa ihan tolkuttoman kauan, mikä ei broiskua kyllä olisi haitannut yhtään kun oli folion alla, mutta kasvikset menivät aivan kamalaan kuntoon :/

Mutta siis pointti oli se, että broisku olisi ollut kunnolla ylikypsää, mutta kasvikset sopivia, eli ne täytyy laittaa ensi kerralla eri aikaan sinne uuniin.

Eli ei tässä muuta kuin kanankoivet uunivuokaan ja kasvikset perään. Suolaa niille kasviksille, joita oli kukkakaali, porkkana, kaali, sipuli ja valkosipuli. Liraus vettä pohjalle ja folion alle. Lämpöä taisi olla 150-175 1 1/2 h ja sitten vielä jälkilämmöllä ainakin tunnin. Eli oli siis liikaa kasviksille. Helpoin olisi varmaan jos broiskut tekisi uunissa ihan itsessään ja kasvikset sitten vaikka keittäisi tai paistaisi pannulla, niin saisi juuri niin kypsiä kuin haluaa.