Tämän ohjeen kaivoin jostain vanhasta ruokalehdestä, jota en nyt tähän hätään onnistunut löytämään. Täytyy vielä katsella ja palata tarkemmin asiaan. Tässä ohje niinkuin se muistaakseni oli ja suluissa muutokseni.

200 g herkkusieniä

200 g tomaattia (laitoin 300 g, olisi saanut olla jopa enemmänkin)

paketti vuohenjuustoa, sellainen pitkulainen, mitähän siinä on... n. 200 g

basilikaa, mustapippuria, suolaa

Puhdista sienet. Viipaloi ne, tomaatit ja juusto. Asettele kerroksittain uunivuokaan, väleihin aina mausteita. Muista että juusto on suolaista! Laita päällimmäiseksi kerros juustoa ja mausteita. Paista uunissa n. 10 min. Lämpöä en nyt kyllä ihan muista, mutta n. 175-200 ehkä.

Kaverina lautaselle pääsi kaupan valmis savusiika. Tuo vuoka oli herkkua. Minä kun en noista herkkusienistä ole juuri tykännyt, niin nyt kyllä olen alkanut muuttaa mieltäni. Meidän molempien mielestä tomaattia olisi saanut olla vieläkin enemmän kuin nyt laitoin. Jotenkin kun tuo juusto on niin kamalan voimakasta ja raskasta, niin tomaatin keveys, kun sitä on paljon, tekisi terää. Suosittelen kokeilemaan, ainakin kun löydän sen ohjeen ihan tarkalleen :)