Extemporelämppärit. Paahtiksen päällä floraa, ketsuppia, sinappia, salamia, maustekurkkua, tomaattia, paprikaa ja juustoa. Uunissa 250 asteessa ihan hetki.
perjantai, 9. heinäkuu 2010
perjantai, 9. heinäkuu 2010
Extemporelämppärit. Paahtiksen päällä floraa, ketsuppia, sinappia, salamia, maustekurkkua, tomaattia, paprikaa ja juustoa. Uunissa 250 asteessa ihan hetki.
sushi
pasta carbonara
lihaperunasosevuoka
kalakukko
Katiskattaren keittiössä laitellaan lähinnä ruokaa, mutta välillä innostutaan vähän jostain muustakin. 27-vuotiaan keittiön valtiattaren lisäksi hommissa auttelee Isäntä ja kaksi karvaista lasta.
Ruoanlaittotaustaa on Talouskoulun verran, josta rohkaistuneena ruoanlaitosta on tullut nuoruuden vihatusta pakosta kovasti rakastettu harrastus.
Ilahduttakaa blogistia ja jättäkää kommentteja käynnistänne :)
Sähköpostiakin saa laittaa osoitteeseen katiskatar(at)suomi24(piste)fi
Ja linkittääkin saa, mutta ilmoitathan siitä myös minulle :) kiitos!
Kommentit