Grillattu broileri on herkkua. Aina silloin tällöin tulee ostettua valmis pötkylä jostain lihatiskistä ja nautittua siitä sitten oikein huolella. On se vaan niin paljon parempaa kuin kotona uunissa tehty. Vaikka niissäkin on kyllä eroja. Esim. Mestarin herkun broiskut on sata kertaa parempia kuin Citymarketin vastaavat. Liittyisikö maustamiseen tämä, että cittarin mausteet on jotain pahempaa kuin Mh:ssa.

No, kuitenkin... Grillattu broileri on ihanaa ihan pelkiltäänkin, mutta välillä on ihan kivaa laittaa sitten jotain kaveriksikin. Tosi hyvää se on esim. sen viime kesänä jo mainitun grilliruokien kastikkeen kanssa. Eli kermaviiliä, maustekurkkua, valkosipulia, etikkaa, sinappia, suolaa, sokeria, mustapippuria. Lisänä vielä ehkä jotain ihanaa tuoretta vaaleaa leipää. Nam.

Minun ool taim feivörit on kuitenkin grillattu broisku muussin, raejuuston ja etikkapunajuuren kanssa. Söin sitä AINA mummolla käydessäni lapsena. Rakastin sitä, ja rakastan sitä edelleen. Ei ole sama asia jos itse paistaa broiskun, vaan nimenomaan sen täytyy olla grillattu kaupan broisku.

Tässä edellämainittujen lisukkeiden lisäksi oli vielä porkkanaraastetta, mikä myös kuului joskus siihen mummolassa nautittuun annokseen, sekä keitettyjän kasviksia. Ihana herkkuannos, olisin voinut syödä vielä toisen samanlaisen, mutta ei enää heikot jalat kestäneet :D

Suosittelen lämpimästi hemmottelemaan itseään grillibroilerilla aina silloin tällöin. Siitä tulee iloisempi mieli :)