Ostin tässä taas ihanuuksia kirpparilta ja siitä tuli mieleeni kuvata muitakin ihanimpia kirpparilta ja vähän muualtakin löytyneitä lasitavaroita. Nämä vihreät tuikkukipot ostin ehkä pari vuotta sitten Korpilahden kirpputorilta. Maksoivat pari euroa ja ihastuin niihin ihan ensivilkaisulla. En ole vastaavia koskaan nähnyt, ennen kuin joku viikko sitten Seppälän kirpputorimarketilla oli vastaavia punaisia kahdeksan sarja. Eivät kyllä miellyttäneet silmää yhtään. Mutta nämä ovat aivan ihanan vihreät :) ajatella että vielä jokunen vuosi sitten inhosin sydämeni pohjasta vihreää väriä.

Tämäkin taisi olla Korpilahden kirpputorilta, vuosi sitten ostettu. Ei ollut mielestäni ihan täydellinen, hieman lattean värinen, mutta tosi soma kumminkin. Hintaa tällä ei muistaakseni ollut juuri mitään. Kuviointi on sydämiä. Tämä on ollut karkkikippona, kun en oikein ole tuon mallille muutakaan käyttöä löytänyt. Tuhkis ehkä tulisi ekana mieleen, mutta ehkä se ei sellainen kuitenkaan ole. Toivottavasti :)

Tässä on sitten taas ihananihana tuote. Kuviointina jotain ihme ameeboja, väri aivan mielettömän ihana heleä metsänvihreä. Tämä löytyi jostain remonttiin menevästä talosta, joku oli jättänyt sinne kaappiin erinäisiä tavaroita ja tämä oli yksi niistä ihanuuksista. Tämä on varmaan rakkain tavara, tykkään ihan vaan ihailla sitä, kun se on niin kaunis. Tähän samaan sarjaan kuuluu kermakkokin, tämä on käsittääkseni siis sokerikko. Riihimäkeä?

Sitten ne uusimmat hankinnat. Lasit ostin jo aiemmin jostain... en muista mistä, mutta olivat halpoja. Miellyttivät silmää niin värin kuin muodonkin puolesta. Ovat vielä kaapissa piilossa odottamassa sitä päivää, että uskallan Isännälle tunnustaa hankkineeni ne :D Eli elkää vaan kertoko ;) Kannu sen sijaan oli nyt viimeisimmältä reissultani Seppälän kirpputorimarketille. Se maksoi 4 euroa, mikä ei mielestäni ollut paha hinta ollenkaan, ottaen huomioon kuinka paljon siihen taas ihastuin. Kannu on italialaislähtöinen merkintöjensä mukaan. Väriä saatoin vain arvailla kävisikö noiden lasien kaveriksi, mutta ei sillä niin suura merkitystä olisi kyllä ollut. Olisin rakastanut kannua aivan yhtä paljon vaikkei olisikaan mätsännyt laseihin. Myös kannu päätyi kaapin perille odottamaan otollisempia aikoja ;)