Eileniltana oltiin hurjia Isännän kanssa ja mentiin vähän tuonne kujille notkumaan illasta, kun oli niin kaunis keli. Pirulainen vain, kun terasseille ei oikein enää aurinko paistanut, ja tuuli muuttui aika kovaksi, niin ei oikein kesähepenissä meinannut tarjeta. Kameraa ei tietenkään taas voinut olla mukana, kun pikkukamera on jossain teillä tietymättömillä.

Isäntä keskittyi olusien maisteluun, ja minä vannoutunut siiderin ja lonkeron lipittelijä en juonut koko illan aikana kumpaakaan :) Iltani koostui Parnellsin Omena Mojitosta, Hemingwaysin Sparkling Strawberry Mojitosta, lämmittävästä lasillisesta punaviiniä Old Brick's Innissä, ja kahdesta baarimestarinerikoista O'Malleysissä, joissa pohjana Jallua.

Illan huipennus oli tällä kertaa grillin sijasta Hesburger, jossa on kausiuutuus Fish & Chips. Ja kannatti kyllä kokeilla. Oli todella hyvää. Kala oli oikeasti kalaa, eikä mitään kalapuikkoa, ja sitä oli paljon annoksen kokoon nähden. Minä otin sinihomejuustokastikkeella, ja Isäntä BBQ-kastikkeella, ja sinihomejuusto oli peräti todella hyvää, ja BBQ kuulemma ihan sen makuista kuin kuuluu ollakin :) Suosittelen lämpimästi!