Tämä ohje on joskus aikaa sitten löydetty Maku-lehden nettisivuilta, mutta olen sitä muutellut tässä aikojen saatossa, joten on melkein kuin oma ohje.  Tämä on tällä kertaa tällainen vähälihainen versio.

200 g jauhelihaa

2 sipulia

2 isohkoa porkkanaa

1 prk tomaattimurskaa

kasvisliemikuutio

mustapippuria rouheena

Paista silputtu sipuli ja jauheliha öljyssä. Lisää tomaattimurska ja n. 1/2 purkillista vettä. Lisää raastetut porkkanat. Sekoita hyvin ja katso että on tarpeeksi nestemmäistä, ettei pala pohjaan. Lisää kasvisliemikuutio ja pippuri. Anna kypsyä kunnes spagetti on kypsää. Spagetin keitinveteen kannattaa myös laittaa kasvisliemikuutio. Keitä pasta muutoin pakkauksen ohjeen mukaan.

Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.