Tämä oli taas näitä ihan kreisi-idearuokia, omasta päästä, mutta ei toisaalta ihan kamalan pahaa kuitenkaan :D No ei... Tää oli itseasiassa hyvää.

400 g broiskunjauhelihaa

1 sipuli

1 pkt apetina fetaa makuna Provencen yrtit tms

ruokakermaa

paprikamaustetta

Paista jauheliha ja silputtu sipuli tilkassa öljyä. Lisää ruokakerma ja anna hautua hetki. Keitä pasta ohjeen mukaan. Juuri ennen tarjoilua pilko feta paloiksi ja lisää joukkoon. Sekoita hyvin, mutta älä mössää ja anna fetan sulaa.

Meillä tätä syötiin tuorepastan kanssa, joten oli aika vauhdikasta lopussa kun piti pastasta kaataa vesi pois ettei ylikeity ja ottaa kastike pois levyltä ettei feta ihan mene mössöksi. Maku oli sen yrttijuuston takia hieman erikoinen, mutta hyvä. Tätä en maustanut suolalla enää ollenkaan kun fetassa kuitenkin on sitä aika lailla. Ihan jees kokeilu. Ei mitään kevytruokaa, mutta kerrankos sitä :)