... tosin flunssaisena. Joten en ihan kauhean pitkiä romaaneja jaksa tänään tehdä.

Eli tänään syötiin naudan sisäfilettä. Muutama viikko sitten Citymarket myi Urugualaista naudan sisäfilettä vajaalla 10 eurolla, joten olihan sitä ostettava pari kappaletta pakastimeen. Nyt oli ensimmäisen syöntivuoro.

Eli eilen syötiin pätkä tätä ihanuutta ja tänään loput.

Eli liha lepäili huoneenlämmössä noin 6 h, jonka jälkeen se nopsasti ruskistettiin pinnasta valurautapannussa. SItten vähän suolaa ja mustapippuria pintaan ja uunivuokaa ja 175 asteiseen uuniin. Meni n. 30 min, jolloin mittari näytti 55 astetta. Liha uunista ja folioon n. 30 min, jolloin kypsyy vielä vähän. (meillä 60 asteeseen)

Välissä tehtiin sitten pannulla lohkoperuja maustettuna timjamilla ja suolalla, sekä kastiketta, jossa punasipulia, paprikaa, valkoviiniä ja suurustettu maizenalla.

Liha oli ihanan punainen ja oikein hyvä. Ilahduin kun onnistuimme näin hyvin. Tosin paistomittaritta homma ei olisi millään onnistunut.