Black rat-siideri. Hyvin englantilaistyyppinen omenasiideri, eli ei minun makuun. TYkkään enemmän semmoisista suomalaisista esanssisiidereistä, kuten on joku viisas minulle joskus sanonut. Eli maku on hyvin omenamehumainen ja siitäkös en tykkää. HInta ei ollut kaikkein kalleimmasta päästä, sillä sitä intouduinkin ostamaan.

Ruusukaalit: Näitä myydään pakastealtaassa, ja ovat minusta todella hyvälaatuisia. Monesti kun ostaa tuoreita, niistä joutuu heittämään aika kasan tavaraa pois kun uloimmat lehdet ovat järjestään huonoja. Tässä ei sitä ongelmaa ole. On kätevää, ei unohdu jääkaapin perukoille pilaantumaan ja on aina odottamassa pakkasessa, milloin sattuisi tekemään ruusukaalia mieli. Mahtava lisäke.

Jäätelöveneet: Näitä myydään ainakin Citymarketissa. Kuusi kappaletta paketissa, hintaa oli kyllä aika lailla, jos oikein muistan. Mutta kerrankos sitä. Maku on aika tavanomainen.

Tässä vielä todella huono kuva itse sisällöstä. Suklaata päällä, vanilijajäätelöä, pohjalla mansikkahilloa ja sitten tuo vohveli.

Daim-rakeet ovat ihania! Niitä voisi syödä vaikka kuinka ison pussin, onneksi siis tämä on hyvin pieni pussi. Onkohan 100 g. TYkkään enemmän kuin patukkaversiosta.

Tätä ostin ekaa kertaa, eli Fazerin Nordic Gourmet suklaata, jossa siis mustikkapiirakka makuna. Ihan hyvää oli. Juuri kaksi palaa pystyin syömään kerralla, kun oli niin vahva maku. Sehän on vain positiivista niin ei tule ahdettua kaikkea kerralla ;)

Tässä vielä kuvaa mustikka-banaanirahkasta, jota tein kun rahakapurkin eräpäivä alkoi olla jo melkoisen kaukana. Rahakaa, mustikoita, banaani, sokeria ja vaniljasokeria.