Pakastimen tyhjennys jatkuu. Tällä kertaa sieltä löytyi paketti jauhelihaa ja kun jääkaapista löytyi vielä vanheneva Crème Bonjourin Savuporotuorejuustopaketin loppu, niin eikun kastikkeen tekoon.

200 g jauhelihaa

ropsaus kuivattua sipulirouhetta

öljyä

2 rk vehnäjauhoja

n. 1/2 rs Savuporotuorejuustoa

vettä

kuivattuja suppilovahveroita mausteeksi

suolaa, valkopippuria, paprikamaustetta

Paista jauheliha kypsäksi öljyssä, lisää sipuli ja vehnäjauho. Sekoita hyvin öljyyn, ei tarvitse ruskistaa. Lisää vesi, tuorejuusto sekä sienet murustellen. Mausta. Anna kiehua pastan keittoajan.

 

Aika teollinen maku tuossa jotenkin oli kun oli sitä tuorejuustoa, mutta ihan ok kuitenkin. Vähän erimakuista kuin yleensä. Kuivatut sienet on mahtavuutta juuri kastikkeiden teossa. Minusta niitä ei edes tarvitse liottaa tai mitään kun laitan ne vain pienenä muruna sekaan, niin hyvin pehmenevät pastan keittoajassa.