Pakastimen tyhjennys jatkuu. Tällä kertaa sieltä löytyi paketti jauhelihaa ja kun jääkaapista löytyi vielä vanheneva Crème Bonjourin Savuporotuorejuustopaketin loppu, niin eikun kastikkeen tekoon.
200 g jauhelihaa
ropsaus kuivattua sipulirouhetta
öljyä
2 rk vehnäjauhoja
n. 1/2 rs Savuporotuorejuustoa
vettä
kuivattuja suppilovahveroita mausteeksi
suolaa, valkopippuria, paprikamaustetta
Paista jauheliha kypsäksi öljyssä, lisää sipuli ja vehnäjauho. Sekoita hyvin öljyyn, ei tarvitse ruskistaa. Lisää vesi, tuorejuusto sekä sienet murustellen. Mausta. Anna kiehua pastan keittoajan.
Aika teollinen maku tuossa jotenkin oli kun oli sitä tuorejuustoa, mutta ihan ok kuitenkin. Vähän erimakuista kuin yleensä. Kuivatut sienet on mahtavuutta juuri kastikkeiden teossa. Minusta niitä ei edes tarvitse liottaa tai mitään kun laitan ne vain pienenä muruna sekaan, niin hyvin pehmenevät pastan keittoajassa.
Kommentit