No niin... nyt on toivuttu ja palauduttu ja saatu taas elämänilo takaisin. Ja ruoanlaittokin on taas kivaa. Tätä tein silloin joskus pari viikkoa sitten, enkä ihan muista määriä yms. Mutta suuntaa-antavasti. Resepti on ihan omasta päästä, paistoajan ja lämpötilan katsoin makaronilaatikon reseptistä.

sarvimakaronia keitettynä

1 prk ruokakermaa, + jämät kuohukermasta

emmentalraastetta

parmesanraastetta

vuohenjuustoa siivuina

punasipuli

broiskusuikaleita

pari tomaattia paloina

suolaa

pippuria

mangososetta

Broiskusuikaleet ruskistetaan öljyssä punasipulin kanssa. Sekaan laitetaan tomaatti,kerma, emmental ja parmesaani. Maustetaan mangososeella ja suolalla ja pippurilla. Mittaa uunivuokaan makaronia ja kaada kastike päälle. Sekoittele aineet keskenään ja paista 200 asteessa n. 1 h.