Kävin tänään elokuvissa katsomassa Liisa ihmemaassa, eli Alice in Wonderland. Olen nähnyt sen Disneyn piirretyn version joskus tosi kauan sitten, mutta en muistanut siitä juuri mitään. Juonen nyt kuitenkin pääpiirteissään tiesin. Tämä versio oli kyllä aika lailla rajumpi versio edellisestä, kaivettiin silmiä ulos ja sellaista pientä mukavaa.

Johnny Depp oli tosiaan aika erikoisen näköinen, ja jostain syystä hahmo näytti todella paljon Cristopher Walkenilta, jonka kanssa JD on näytellyt ainakin Päättömässä ratsumiehessä. Kumma yhteensattuma. Elokuvaa näytettiin vain 3D:nä, mikä oli minulle ihan uusi juttu. Tekstitysten lukeminen oli alussa vaikeaa, mutta sitten siihen kai tottui. Lasit painoivat ikävästi nenänvartta, ja olivat siksi epämukavat.

Olisin pärjännyt ihan hyvin ilman 3D:täkin, mutta onpa sekin nyt kokeiltu. Kyllä tuo elokuva kannattaa käydä katsomassa, oli ihan mielenkiintoinen. Hahmot olivat mielenkiintoisia. Antoivat ajattelemisen aihetta.

Piirretyssä versiossa en koskaan pitänyt Irvikissasta, se oli jotenkin inhottava, mutta tässä versiossa se oli oikein ihana ja lutuinen. Haluaisin sellaisen pehmoleluna, ihanan pullean ja pehmeän, jota olisi ihana halata.