Kun kerran on oli sitä ihanaa grillibroileria niin tein sille seuraavana päivänä sitten kaveriksi risoton.

risottoriisiä n. 1 dl syöjää kohden

sipulia silputtuna

valkosipulia

öljyä

valkoviiniä

kasvislientä

paprikaa suikaleina

suolaa, mustapippuria

parmesanraastetta

voita

Kuulota sipuleita öljyssä, lisää silputtu valkosipuli hetken kuluttua. Lisää myös riisi ja kuulottele sitä hetken aikaa. Ei liian kauaa (aina niin olen tehnyt, mutta syyn opin Master Chefistä) ettei riisin pinta kovene ja jotenkin sulkeudu ja neste ei enää imeydy niihin. Eli kuulotellaan vain hetki, että kirkastuvat. Lisätään valkoviini ja annetaan kiehua pois. Aletaan lisätä kasvislientä aina tilkka kerrallaan. Sekoitellaan ja annetaan nesteen haistua aina välissä. Kun riisi alkaa olla suht pehmeää, lisätään paprikat, ne ei kauaa tarvitse aikaa. Kun riisi on kypsää lisätään parmesan ja nokare voita, sekoitetaan ja annetaan sulaa hetki ja tarjoillaan heti. Muista jättää risotto tarpeeksi kosteaksi.

Tässä siis risotto grillibroilerin ja kermaviilikastikkeen kanssa. Risotto on parasta!