Näitä aurajuustopipareita tein viemisiksi pikkujouluihin. Kun en ollut aivan satavarma pitävätkö kaikki aurasta, tein osasta parmesanpipareita. Ohjeen otin Cebiciltä. Kiitos!

1 paketti valmista piparitaikinaa tai 500 g itsetehtyä

1 kolmio tai pussi auraa (tai puolet parmesaania raasteena)

Sulata pakastetaikina ohjeen mukaan. Kaulitse ohueksi. Jos meinaa tarttua, käytä vähän vehnäjauhoja. Levitä juusto pinnalle. Rullaa tiukaksi rullaksi ja leikkaa 1 1/2 - 2 cm paksuisiksi siivuiksi. Laita leikkauspinta alaspäin pellille. Voitele (en voidellut) kananmunalla ja paista 200-225 asteessa kullanruskeiksi. Olisikohan mennyt 8-10 min.

Aurapiparit olivat selkeästi parempia kuin parmesaanit. Luulen että jos parmesaania olisi ollut enemmän, se olisi ollut parempi. Herkullisiahan nämä olivat kuitenkin molemmat. Kyllä näitä saattaisi toistekin tehdä.