Illalla käytiin katsomassa stand uppia Jyväskylän Londonissa. Siellä on esityksiä nykyään kerran kuussa, aina kuun 4 pv käsittääkseni. Liput oli 8 €, joten ihan normaali hinta. Esiintyjinä olivat Jussi Simola, Anitta Ahonen ja illan isäntänä JP Kangas.

JP Kangas on aika saman tyyppinen kuin Jyväskylän oma poika Ismo Leikola. Hänellä on aika samanlaiset maneerit, mutinaa ja itsekseen hihittelyä, jopa ulkonäkö on aavistuksen samalainen.

Jussi Simola oli minulle ennestään täysin uusi tuttavuus. Nuori mies, jonka jutut olivat monesti aika räävittömiä. Hän oli mielestäni illan hauskin esiintyjä.

Anitta Ahonen on vajaa viisikymppinen nainen, jonka vitsit olivat suurimmaksi osaksi sitä, että kuinka vanha ja paksu hän on. Että tavallaan se oli viihdettä, mutta jossain vaiheessa alkoi vain ärsyttää. Mutta jostainhan se huumori on tietysti revittävä.

Illan aikana iski ketutus, kun lonkero ja siiderit ovat niin kalliita baareissa, mutta olut ei. Selkeää naisten syrjintää, koska suurin osa ketkä juo lonkeroa tai siideriä, on naisia ;)