En suuremmin välitä kotipizzan pizzoista, mutta tänään haettiin niitä töihin. Otin Parmiamon, jossa oli siis parmankinkkua, rucolaa, kirsikkatomaattia ja parmesaania. Kuvaa ei ole, kun töissä sen taas söin. Mutta se näytti todella epäpizzamaiselta.

Ekaa kertaa ikinä söin tuollaista pizzaa missä oli tuoretavaraa päällä, siis paistamatonta. Ihan hyvää se oli, mutta ei kyllä muistuttanut vähimmässäkään määrin pizzaa, johon itse olen tottunut. Että siitä jäi sellainen ikävä kalvava pizzanhimo, kun se vähän maistui siltä, muttei kuitenkaan.

Kirsikkatomaatteja oli peräti neljä puolikasta, eli tasan kaksi kappaletta. Rucolaa oli kyllä senkin edestä. Samoin parmankinkkua oli ihan tarpeeksi, mutta parmesaania aivan liian vähän, ettei se juuri edes maistunut. Mutta kyllä sitä söi ennen kuin selkäänsä otti ;D

Pohja oli hyvä, rapea ja maistuva. Muuten olisin toivonut hieman enemmän kosteutta pizzaan, sillä kaikkinensa se oli aika kuivakkaa.

Nyt väsyttää niin kamalasti, että täytyy varmaan aamulla tarkistaa, onko tullut kirjoitettua järkevää tekstiä ;) nyt ei enää aivot riitä siihen hommaan.