Kuten viimekin vuonna, korvasienisato taitaa jäädä meidän osalta aika pieneksi. Vähän ollaan kuitenkin päästy maistille, ja mikäs sen mukavampaa.

Korvasienisoossin kanssa syötiin jauhelihapihveja sekä muussia.

Pihvit on perussettiä, ilman sen suurempia maustamisia, että sienien ihana maku pääsee oikeuksiinsa. Ihan vaan jauhelihaa, hieman sipulia (ja ihan oikeasti laitoin vähemmän kuin yleensä :D), kananmuna, suolaa ja valkopippuria. Paistettu uunissa, kun en jaksanut käryyttää.

Kastike sisältää huolella ryöpättyjä korvasieniä, hieman sipulia, vehnäjauhoja, kermaa, suolaa ja valkopippuria.

Jauhelihapihvi piilottelee kastikkeen alla, mutta siellä se on. Korvasienet on meidänkin pöydässä nykyään niin harvinainen herkku, että siitä täytyy nautiskella ihan kympillä, sen kerran kun sitä on tarjolla.

Jos löydätte korvasieniä, niin kokeilkaa ihmeessä. Oikein käsiteltynä niissä ei ole mitään vaaraa. Käsittelyvinkkejä on netti tulvillaan. Raakoina ei kannata maistaa!