Teki mieli pizzaa ja mistähän se idea oikein tulikaan laittaa pizza rullalle. Kaipa vain keksin tällä kertaa laittaa pizzan rullan muotoon vaihtelun vuoksi.

Tähän tuli ihan perus kahden desin pizzataikina, jonka kaulitsin kohottamisen jälkeen noin suurinpiirtein normaalin pizzan kokoiseksi neliöksi. Täytteeseen laitoin ketsuppia, kinkkusuikaleita, sipulia, paprikaa, pizzamaustetta ja juustoa. Täytin pizzan siis ihan niinkuin normaalinkin pizzan ja sitten pyöräytin sen rullalle. Pinnalle vielä ripsaus juustoa.

Paistoin 175 asteessa n. 30 min, kunnes juustossa oli hyvä väri ja pötkylä näytti kypsälle :) Kurkkasin oikein pötkön alapuoltakin, että näytti rapsakkaalta. Maltoin jopa antaa pizzarullan tekeytyä muutaman minuutin ennen leikkaamista.

Ja hyväähän se oli. Vähän erilainen tapa tehdä ja nauttia pizzaa, joten mikä ettei. Makuhan oli toki aika perustavaraa. Mutta jos siis tahtoo tehdä näiltä osin elämänsä vielä normaaliakin vaikeammaksi, niin eikun pizzarullan vääntöön :D